vrijdag 10 februari 2012

Sally Fitzgibbons klaar voor de strijd

Sally Fitzgibbons tijdens Rip Curl Women's Pro 2011

ASP Women’s World Nr. 2, Sally Fitzgibbons, maakt zich klaar voor de strijd die over twee weken losbarst. De Roxy Pro Gold Coast (Australië) luidt op 25 februari de ASP Women’s World Tour 2012 in.

Sally werd vorig jaar nog voorbij gesurft door Nr. 1, Carissa Moore. Wordt 2012 het jaar van de overwinning? Aan haar ambitie en competitiviteit zal het in ieder geval niet liggen. Als jong meisje (grommet) was ze al een aardig competitieve surfer. Ze was de jongste surfer ooit die een ASP Pro Junior wedstrijd won, en ze is tweevoudig kampioen geworden van de gehele Australische Pro Junior Series.

“Training hard gives me confidence when I’m in the water. I chose surfing because it’s something you can’t master. You’re always searching for the next best wave, always improving”.

Afgelopen Kerst heeft ze zich wel geblesseerd aan haar been en pols toen ze op het rif viel, maar daar is ze nu van hersteld.

De ASP Women’s World Tour 2012 is vanaf 25 februari LIVE te volgen op RoxyPro.com.au, Youtube, Facebook en de Quiksilver iPhone app.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten