maandag 12 december 2011

Nederlandse surfsters internationaal in de spotlights











Met support van surfmerk Roxy brengt surf en snow webshop Xooka.nl voor het eerst de kern van de Nederlandse vrouwelijke surfers in beeld. Begin 2012 (on call: januari of februari) vindt op de beste surf spots in Nederland een exclusieve photoshoot plaats; de Xooka Experts Winter Session. Hiermee wil Xooka internationale aandacht krijgen voor de Nederlandse Core Girls Surfscene. Deze keer geen bikini’s en tropische palmbomen, maar dikke wetsuits en besneeuwde stranden.

Hard-core surfsters
Om in de wintermaanden door te kunnen surfen moet je wel tegen een beetje kou kunnen. Nederlandse surfsters zijn daarom geen watjes. Door dit te belichten wil Xooka de aandacht voor de Nederlandse vrouwelijke surfscene vergroten. De photoshoot richt zich echt op de kern van de Nederlandse top surf chicks, die leven om te surfen. Die niet van stoppen weten, ook al is het hartje winter en vriest het twintig graden onder nul. Juist deze meiden zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de photoshoot.

Unieke kans
De beste surf fotografen van Nederland zullen deze exclusieve groep tijdens een winterse surfsessie op de gevoelige plaat vastleggen. Vol enthousiasme vertelt Xooka.nl eigenaar Peter van Dijk over deze photoshoot: “We maken een heel mooie reportage van de Nederlandse Core Girls Surfscene. Ons doel is ervoor te zorgen dat deze sessie ook echt in de bladen gepubliceerd gaat worden. Een unieke kans dus voor de Nederlandse surf chicas om zich zo in the picture te surfen!

Wil jij ook meedoen? 
Dat kan! Xooka geeft een wildcard weg via Facebook. Laat op Facebook of via een mail naar sessions@xooka.nl weten waarom jij hierbij moet zijn. De enige voorwaarde is dat je al een paar jaar surft. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/xooka of op www.xooka.nl/ewe.






Xooka.nl is een online surf en snow shop speciaal voor vrouwen. Maar Xooka is breder dan alleen een shop. Ze sponsoren surf, snow of skate events en zijn bezig met het neerzetten van eigen “Gettin to Surf” events waarmee ze jonge mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met surf en skate.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten